اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان محترم میرساند:
برنامه انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 از ساعت 10 صبح روزهای دوشنبه 10/06/99 تا پنج شنبه 13/06/99 طبق جدول زمان بندی که در تقویم آموزشی آمده است، شروع میشود.

لطفا جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی به نکات زیر توجه فرمایید:

1- در صورت بروز خطای احتمالی در اتوماسیون آموزشی با کارشناسان آموزش تماس بگیرید.

2- لطفا انتخاب واحد را در ساعات اولیه انجام دهید و به ساعات پایانی مهلت مقرر موکول نکنید، در صورت پر شدن گروه های درسی امکان افزایش ظرفیت مقدور نمی باشد و نیز آموزش ملزم به انتخاب واحد برای هیچ دانشجویی نخواهد بود.

3- مبلغ علی الحساب شهریه انتخاب واحد برای دانشجویان کارشناسی 700000 تومان و برای دانشجویان کارشناسی ارشد 1000000 تومان است که باید حداکثر یک روز قبل از موعد انتخاب واحد بصورت الکترونیکی و از طریق پروفایل دانشجو در سامانه آموزشی واریز شود. بدیهی است در غیر اینصورت و در صورت داشتن بدهی از قبل، امکان انتخاب واحد مقدور نیست.

4- سایت جهت انتخاب واحد برای دانشجویان طبق برنامه انتخاب واحد در تاریخ های مشخص شده در صورتی باز می شود که دانشجو حداقل تا 3 روز قبل از موعد انتخاب واحد مبلغ مشخص شده توسط امور مالی را به صورت اینترنتی بابت شهریه بصورت علی الحساب واریز نموده باشند (طبق مقررات و آئین نامه  آموزشی، دانشجویی که در مهلت مقرر انتخاب واحد نکند منصرف از تحصیل محسوب می گردد).

5- اگر به علت مشروطی و یا پایان سنوات دسترسی به سامانه انتخاب واحد ندارید، باید حضوری به آموزش مراجعه و فرمهای مربوطه را تکمیل نمایید.

6- دانشجویان دقت داشته باشند که از بخش معارف حداکثر باید 4 واحد (2 درس) را انتخاب کنند، در غیر اینصورت اگر دانشجو بیشتر از 2 درس را از بخش معارف انتخاب کند خواه نا خواه پایان نیمسال نمره دروس مازاد از بخش عمومی به صورت انتخابی صفر منظور میشود و آموزش هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

7- دانشجویانی که متقاضی اضافه کردن دروس در حذف و اضافه هستند، باید از همان جلسه اول در کلاس درس مورد نظر شرکت نمایند، زمان حذف و اضافه اگر گروه ظرفیت داشت، نسبت به انتخاب واحد درخواستی اقدام نمایند. (در صورت حضور نیافتن در کلاس درس، امکان حذف و اضافه جهت اخذ درس وجود ندارد.)

8- دانشجویان پس از حذف و اضافه باید یک نسخه پرینت شده انتخاب واحد امضا شده توسط خود دانشجو را حداکثر 2 روز بعد از حذف و اضافه حتما به دفتر آموزش تحویل دهند. در غیر اینصورت هر گونه عواقب به عهده شخص دانشجو می باشد.

9- زمان انتخاب واحد را به دوستان خود که احتمالا دسترسی به شبکه های اجتماعی ندارند اطلاع دهید.

10- در صورت بروز خطای احتمالی و اشکال در ورود به سایت آموزشی آدرس اینترنتی زیر را امتحان کنید.

erp.fatemiyehshiraz.ac.ir

با تشکر- مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی