اطلاعیه ها

دانشجویان متقاضی دریافت وام شهریه در ترم مهرماه ١٣٩٩ سریعا مراحل ثبت نام سایت صندوق رفاه را انجام داده (به کمک ویندوز 7 یا 8 و مرورگر اکسپلورر و یا از طریق ie tab در ویندوز 10، کیبورد حتما فارسی باشد) پس از تایید، نهایتا تا هفته آینده به همراه ضامن و مدارک مورد نیاز به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و سند تعهد و مدارک را به مسؤول مربوطه در دانشگاه تحویل دهید.

افراد شاغل که درخواست دریافت وام شهریه در ترم مهر ماه ١٣٩٩ دارند می توانند مراحل ثبت نام سایت، ثبت درخواست وام، مراجعه به دفتر اسناد رسمی به همراه ضامن و تهیه سند تعهد را طی نمایند، در صورت وجود اعتبار مازاد و تایید صندوق رفاه، به آنها وام شهریه تعلق می‌گیرد. این افراد پس از ثبت نام شاغل بودن خود را به مسول مربوطه اطلاع دهند تا اسامی به صورت جداگانه به صندوق رفاه ارسال گردد.

شرایط کامل وام از جمله شرایط ضامن و سند تعهد و مراحل ثبت نام در اطلاعیه ای تحت عنوان "اطلاعیه نهایی وام شهریه" در سایت دانشگاه قابل مشاهده و دانلود می باشد. "سند تعهد" جهت ارائه به دفتر اسناد رسمی در سایت موجود و قابل دانلود می باشد.

مبلغ وام دریافتی هر دانشجو درحال حاضر مشخص و قطعی نمی باشد و متعاقبا اعلام میگردد.

در صورت بروز مشکل از طریق شماره 09014733464 از طریق پیام رسان واتساپ پیگیری فرمایید.