دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه فاطمیه(س) شيراز به صورت ثبت نام حضوری به انجام خواهد رسید جهت انجام ثبت نام، حضور شخص دانشجو الزامی است.

ثبت نام حضوری در دانشگاه جهت تحویل مدارک وتشکیل پرونده:

دانشجویان محترم میبایست از روز شنبه 16 شهریور ماه تا پنجشنبه 21 شهریور ماه با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم شخصا" به محل دانشگاه مراجعه نمایید.  شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول 98 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری در دانشگاه از ساعت 13-8 صبح و 15-13:30 بعداز ظهر خواهد بود.

ثبت نام حضوری:

* مدارک لازم:

1- اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات آن

2-اصل و کپی کارت ملی ( پشت و روی آن)

3- 6 قطعه عکس  4×3  تمام رخ تهیه شده در سال جاری

4-فرم تائیدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

5- اصل و کپی مدرک کاردانـی ( فوق دیپلم ) که مورد تائيد وزارت علوم تحقیقات فناوری يا وزارت بهداشت و يا شوراي انقـلاب فرهنگــي باشد. برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی ارائه نمایند.

متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خود مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمزدوم مي باشد استفاده نمايد.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه فاطمیه(س) شيراز