دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما به صورت ثبت نام حضوری به انجام خواهد رسید.

ثبت نام از تاریخ شنبه 16شهریور لغایت پنج شنبه 21شهریور ماه به صورت حضوری و در محل دانشگاه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است دانشجویان عزیز لازم است، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به محل دانشگاه شخصا" مراجعه نمایند. شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول 98 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت12-8 صبح و 15-13:30 بعدازظهر خواهد بود.

*مدارک لازم:

1- اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسي (فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ 98/6/31) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي که در آن معدل دوره کارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد. به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی(جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تأییدیه وزارت علوم ضروری است).

2- فرم شماره 14 (فرم معدل ) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

3- اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها

4- 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3تهيه شده در سال جاري