ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون کاردانی (فنی و حرفه ای) سال تحصيلي 99-98 دانشگاه فاطمیه(س) شيراز توجه پذيرفته شدكان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما به صورت حضوری به انجام خواهد رسید.

ثبت نام از تاریخ یکشنبه 17 شهریور لغایت پنج شنبه 21شهریور به صورت حضوری و در محل دانشگاه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است دانشجویان عزیز لازم است، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به محل دانشگاه شخصا" مراجعه نمایند. شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول 98 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت12-8 صبح و 15-13:30 بعدازظهر خواهد بود.
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده و ثبت نام
1. گواهی دیپلم در یکی از شاخه های فنی و حرفه ای یا کاردانش یا دیپلم سه ساله متوسـطه نظـری یـا دیـپلم کامل چهار ساله نظام قدیم متوسطه و ریز نمرات آن

1. اصل و کپی شناسنامه
  2. اصل و کپی پشت و رو از کارت ملی
  3. 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3تهيه شده در سال جاري و پشت نویسی شده
  4. فرم تائیدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

متذکر مي شود دانشجو جهت پرداخت اينترنتي شهريه خود مي بايست از يکي از کارت بانک هاي عضو شتاب که داراي رمز اينترنتي و رمزدوم مي باشد استفاده نمايد.