آیین معارفه ویژه کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی، ورودی مهر ۹۸ با حضور مسئولین، مدیران گروه و اساتید رشته های مختلف برگزار می گردد.

حضور کلیه دانشجویان جدید الورود در مراسم الزامی است و حضور غیاب در بدو ورود به سالن انجام می پذیرد.

جهت هماهنگی بیشتر، کلیه دانشجویان در گروه های مشخص قرار گرفته و توسط اعضا انجمن علمی مورد راهنمایی قرار میگیرند.

کلیه کلاس های صبح سه شنبه برگزار می شود و فقط کلاس های بعد از ظهر روز سه شنبه دانشجویان جدید الورود تعطیل می باشد، ولیکن حضور در مراسم الزامی می باشد.

محل برگزاری مراسم واقع در تالار حکمت دانشگاه شیراز، جنب دانشکده حقوق و کتابخانه میرزای شیرازی می باشد.

سرویس ایاب ذهاب از درب ورودی میدان ارم فراهم می باشد. خواهشمند است جهت هماهنگی و نظم بخشی بیشتر برنامه، ساعت حرکت خود را تنظیم نمایید که حتما راس ساعت ۱۴ در سالن حضور داشته باشید.

پیشاپیش مقدم همه دانشجویان فرهیخته را گرامی میداریم و بی صبرانه منتظر حضور پرشورتان هستیم

دبیرخانه اجرایی آیین معارفه دانشجویان جدید الورود