به اطلاع کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی می رساند در راستای افزايش كيفيت فعاليت­هاي علمي و ارتقای سهم دانشگاه در توليد و انتشار دانش و به منظور تشويق و ترغیب اساتید و دانشجویان دانشگاه به انتشار مقاله در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی، دستورعمل اعطای تشویقی به مقالات بر اساس " شیوه نامه پیشنهادی تشویق مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی و داخلی" مصوب 1/9/90 وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری تدوین و پس از تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه  و هیئت محترم موسس  ابلاغ شد.

بنا بر این آیین نامه کلیه پژوهشگران گرامی که هر گونه مقاله معتبر(اعم از همایش و ژورنال) یا کتاب را با وابستگی علمی موسسه آموزش عالی فاطمیه شیراز منتشر کنند مشمول دریافت پژوهانه تشویقی میشوند. جهت اطلاعات بیشتر به مدیریت پژوهش مراجعه کنید یا با شماره زیر تماس حاصل کنید.

کارشناس پژوهش: 09178010228

دانلود فایل دستور العمل تشویق