قابل توجه دانشجویان گرامی
خواهشمند است جهت هماهنگی و افزایش کیفیت خدمات سلف سرویس غذا به نکات زیر توجه فرمایید:
 باتوجه به تدابیر صورت گرفته رزرو ژتون غذا صرفا از طریق اتوماسیون تا ساعت ۲۱ شب قبل امکان پذیر است.
 هر دانشجو با مشخصات خود می تواند برای هر روز یک وعده غذا رزرو نماید، بنابراین امکان رزرو غذا بیشتر از یک پرس امکان پذیر نیست.
 بدلیل اینکه بنا به آمار لیست فروش غذا ثبت شده در سامانه رفاه وزارت علوم، یارانه غذا تعلق میگیرد، بنابراین امکان رزرو بصورت لیست دستی یا سفارشی وجود ندارد.
 امکان دسترسی به اتوماسیون جهت کلیه دانشجویان فراهم گردیده و رزرو ژتون غذایی از طریق سامانه الزامی می باشد.
 سامانه بطور منظم بروزرسانی می گردد، بنابراین اگر در فرایند رزرو دچار مشکلی میشوید، به نکات زیر توجه نمایید:
۱. مقدار اعتبار باقیمانده خود را بررسی نمایید، ممکن است باقیمانده متناسب با میزان خرید شما نباشد که در این صورت ابتدا میزان اعتبار خود را افزایش دهید و مجدد نسبت به رزرو غذا اقدام نمایید.
۲. اگر با پیام خطا روبرو میشوید از سامانه خارج شوید و همه صفحات سایت را ببندید و پس از ۵ دقیقه مجددا با نام کاربری خود وارد و اقدام نمایید.
۳. جهت رزرو هر ژتون، پس از اینکه گزینه رزرو را انتخاب کردید اجازه دهید تایید شود و به رنگ سبز در آید، سپس جهت رزرو روز بعد اقدام نمایید.
 برنامه غذایی هفتگی بر روی اتوماسیون قرار میگیرد و جهت اطلاع رسانی بیشتر نیز در تابلو اعلانات طبقه همکف نصب میگردد.
 تاکید بسیار بر این هست که حتی الامکان مطابق با برنامه اعلام شده، غذاها سرو شود، اما در برخی شرایط استثنائی، احتمال تغییر برنامه وجود دارد.

خواهشمند است به هیچ عنوان تقاضای رزرو ژتون خود را از طریق تلفنی، پیامکی، حضوری و ... با هیچ کدام از مسئولین و کارکنان دانشگاه مطرح ننمایید.
 بنا به هر دلیلی که موفق به رزرو غذا در زمان تعریف شده نشوید، می توانید در ساعت توزیع غذای روزانه به سلف مراجعه نمایید و در صورت موجود بودن غذا با پرداخت هزینه، آن را تهیه نمایید ( توجه نمایید، فقط در شرایط موجود بودن، امکان خرید غذا وجود دارد و دانشگاه هیچ تعهدی در قبال تهیه و تحویل غذا خارج از لیست اتوماسیون ندارد).
 در صورتی که با موارد خاص و پیش بینی نشده ای جهت استفاده از اتوماسیون رزرو غذا روبرو شدید، به بخش امور دانشجویی ( خانم باستانی) مراجعه نمایید تا موارد پیگیری شود.

با آرزوی سلامتی و موفقیت
مدیریت دانشجویی