بدینوسیله پذیرش مقالهٔ علمی پژوهشی «تأملی بر رویدادهای علم و فناوری در ایران طی ۲۰۰ سال اخیر (پیش از انقلاب اسلامی و پس از آن)» در مجلهٔ علمی پژوهشی "پژوهشهای انقلاب اسلامی" با نمایهٔ isc، به نگارش جناب آقای دکتر اسماعیل کلانتری و همکاران، همچنین پذیرش مقاله ی ایشان با عنوان «تدوین سناریوهای گذار به وضعیت بهبود یافتهٔ ساختار سیاستگذاری علم و فناوری در ایران» پذیرش شده در مجلهٔ علمی پژوهشی پژوهشهای مدیریت راهبردی با نمایهٔ isc، را به جناب دکتر کلانتری و خانواده بزرگ فاطمیه تبریک عرض می نماییم.

بدینوسیله پذیرش مقاله علمی پژوهشی «بررسی رابطۀ درآمد ملی با امید به زندگی در کشورهای جهان» در پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی به صورت سخنرانی. توسط دکتر اسماعیل کلانتری، خانم حدیث مرشد و خانم شیوا غلام زاده دانشجویان کارشناسی حسابداری را به ایشان و خانواده بزرگ فاطمیه تبریک عرض مینماییم.

بدینوسیله پذیرش مقاله  پژوهشی خانم غزاله حاتمی و سرکار خانم هاجر کهنسال، دانشجو و استاد محترم گروه روانشناسی تحت عنوان « پیش بینی استرس ادراک شده بر اساس سرمایه های روانشناختی و ناگویی هیجانی در بیماران ام اس شهر شیراز» در  شانزدهمین کنگره بین المللی ام اس را خدمت ایشان و  موسسه آموزش عالی فاطمیه شیراز تبریک عرض میکنیم.

بدینوسیله پذیرش مقاله علمی پژوهشی خانم افروز حجار تحت عنوان شناسایی و رتبه‌بندی مهمترین عوامل موثر بر خیانت زناشویی(یک مطالعه دلفی) و خانم طوبی زحمتکش با عنوان مکانیسم های دفاعی در دختران مبتلا به اختلال خوردن و عادی به سرپرستی دکتر خرم دل در دو همایش بین‌المللی را خدمت ایشان و  موسسه آموزش عالی فاطمیه شیراز تبریک عرض میکنیم.

با آرزوی توفیقات روزافزون

مدیریت پژوهش