با کمال مسرت و افتخار به استحضار می رساند که دانشجویان کاراته کار موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، موفق به کسب یک مدال طلا و دو برنز در مسابقات دانشجویان منطقه هفت کشور به میزبانی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گردیدند.
خانم ها فاطمه براتی و مریم زارعی دانشجویان دانشگاه فاطمیه (س) شیراز، به مربیگری خانم زهرا قشقایی، در این دوره از مسابقات شرکت نموده و با حریفان خود از یازده دانشگاه منطقه هفت کشور، به رقابت پرداختند که در رده کاتا مشکی انفرادی، خانم فاطمه براتی با اقتدار، حریفان خود را مغلوب و به مدال طلا و در رده کاتا رنگی انفرادی، خانم مریم زارعی به مدال برنز دست یافتند.
همچنین خانم فاطمه براتی با شرکت در رده کومیته انفرادی نیز، موفق به کسب مدال برنز این رقابت ها گردید.
شایان ذکر است که موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، با کسب یک مدال طلا و دو برنز به عنوان تنها موسسه غیرانتفاعی منطقه هفت کشور، در بخش انفرادی موفق به کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان کشوری گردید.
این افتخار ارزشمند و شایسته را به ایشان و خانواده بزرگ فاطمیه تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون عزیزان را در همه عرصه های زندگی از خداوند متعال خواستاریم.
مدیریت فرهنگی دانشجویی