به اطلاع دانشجویان متقاضی وام شهریه تحصیلی می رساند که صندوق رفاه دانشجویی موافقت خود را با درخواست وام پس از فراغت از تحصیل، کلیه دانشجویانی که تقاضای خود را تا پایان اردیبهشت در سامانه ثبت نموده اند، اعلام نموده است. بنابراین ضروری است که کلیه دانشجویان متقاضی جهت تشکیل پرونده و دریافت نوبت پرداخت با به همراه داشتن مدارک (شناسنامه و کارت ملی) خود و ضامن حداکثر تا پایان اردیبهشت به بانک مهر ایران مراجعه نمایند.

دانشجویان ساکن شیراز میبایست به شعبه بانک مهر ایران واقع در بلوار عدالت مراجعه نمایند.
 دانشجویان ساکن شهرستان در صورت وجود بانک مهر ایران در محل اقامت می توانند نسبت به تغییر شعبه خود اقدام نمایند.
 بدیهی است نوبت تشکیل پرونده بر اساس تاریخ مراجعه افراد صورت می گیرد، بنابراین اولویت واریز وام، با افرادی است که سریعتر نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام می نمایند.
 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، می توانید هر روز ساعت ۹ تا ۱۳ با کارشناس امور دانشجویی سرکار خانم باستانی تماس حاصل نمایید.

مدیریت دانشجویی دانشگاه فاطمیه شیراز