به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، به مناسبت روز ملی علوم آزمایشگاهی، تفاهم نامه همکاری مشترک، در راستای ایجاد و توسعه فعالیت های آموزشی، آزمایشگاهی، پژوهشی و فناوری در زمینه علوم شناختی، بین آزمایشگاه روان شناسی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز و مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم اعصاب شیراز مورد توافق قرار گرفت.
بر اساس این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند در زمینه مشارکت در اجرای طرح های بنیادی و کاربردی در داخل و خارج از کشور، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، استفاده از تجهیزات و امکانات، مشاوره و حمایت از پروژه های تحقیقاتی به همکاری بپردازند.
در این نشست که با حضور دکتر کاظم خرمدل، معاونت علمی و هاجر کهنسال، مدیر آزمایشگاه روان شناسی موسسه آموزش عالی فاطمیه، دکتر مجید رضا فرخی، ریاست و مهشید حسینی، مدیر آزمایشگاه مرکز تحقیقات علوم اعصاب برگزار شد، طرفین ضمن امضا این تفاهم نامه، اظهار امیدواری نموده که با بهره گیری از توانایی های علمی و اجرایی اساتید و دانشجویان خود، زمینه تحقق اهداف و دستیابی به موفقیت های بیشتر فراهم شود.