دستاورد علمی، پژوهشی و فناوری

آزمایشگاه روان شناسی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، با بکارگیری توان علمی و همکاری مشترک اساتید گروه روانشناسی و مهندسی کامپیوتر، موفق به طراحی و ساخت دو مدل از تجهیزات آزمایشگاهی با عنوان «شمارشگر دوکاناله RT» و «قلم شمارشگر دیجیتال» شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، این دو ابزار که جز تجهیزات پرکاربرد در انجام آزمایش های علوم شناختی می باشند که آزمایشگاه روانشناسی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، به عنوان اولین آزمایشگاه دانشگاهی کشور موفق به طراحی و ساخت آن با هزینه کمتر، قابلیت های ویژه و امکانات جدیدتری در مقایسه با نمونه های مشابه داخلی و خارجی ساخته شده است و در آستانه روز ملی علوم آزمایشگاهی در شبکه آزمایشگاه های علمی کشور (شاعا) به ثبت رسیده است.
این دستاورد، گامی مهم در جهت تحقق اهداف علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه محسوب می شود.