خبرهای مدیریت پژوهش، فناوری و کارآفرینی

وَ أَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسانِ إِلاّ ما سَعىوَ أَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرىثُمَّ يُجْزاهُ اَلْجَزاءَ اَلْأَوْفى.
(نجم ۳۹-۴۱)

با کمال مسرت به استحضار می‌رساند بر طبق آخرین گزارش پایگاه اطلاع رسانی سیویلیکا، موسسه آموزش عالی فاطمیه شیراز در بین کلیه دانشگاه های کشور( اعم از دانشگاه های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی و پیام نور) در رتبه ششم برترین دانشگاه های برگزار کننده روی دادهای علمی(برگزاری نشست های علمی، سمپوزیوم، دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی) در سال ۱۳۹۸ قرار گرفت.
ضمن تبریک به مناسبت این دستاورد ارزشمند، برخورد لازم می‌دانم از کلیه مسولین محترم دانشگاه، مدیران محترم گروه ها، انجمن های علمی گروه های آموزشی، اساتید و دانشجویان گرامی که هر یک به فراخورِ مسولیت خویش سهم مهمی در کسب این جایگاه داشته اند‌ تقدیر و تشکر کنم.

با آرزوی توفیقات الهی

معاونت علمی دانشگاه