اطلاعیه ها

به نام خداوند دانا و توانا

آغاز سال تحصیلی جدید، فصل طلوع دوباره خورشید دانش و بهار تعلیم و تربیت و رونق دوباره جان و جهان دانش جویان به نور علم و معرفت و آغاز دوباره تلاش برای دانستن و آموختن، گرامی باد.

در آغاز بهار تعلیم و تعلم نظر دانشجویان عزیز دانشگاه فاطمیه (س) شیراز را به نکات زیر جلب میکنم.

- تا این تاریخ طبق بخشنامه های صادره از وزارت علوم کلاسهای نیمسال اول همانند ترم گذشته بصورت مجازی می‌باشد و هرگونه تغییر در روند برگزاری ترم جدید را از مجاری رسمی و اطلاعیه های دانشگاه دنبال کنید.

- حتما در گروه‌ها و صفحاتی که توسط دانشگاه به طور رسمی در شبکه های اجتماعی ایجاد شده جهت اطلاع رسانی و اخبار مربوط به دانشگاه عضو باشید. به طور دوره ای از بخش اخبار و اطلاعیه های دانشگاه در آدرس اینترنتی دانشگاه به نشانی:
www.fatemiyehshiraz.ac.ir بازدید بفرمایید.

- به تاریخ هایی که در تقویم آموزشی برای امور مختلف (حذف و اضافه، حذف تک درس، شروع امتحانات و ...) در نظر گرفته شده توجه بفرمایید. در خارج از تاریخ های اعلامی هیچ درخواستی بررسی نمی‌شود.

- انتظار میرود موارد درسی را ابتدا با استاد مربوطه در مرحله بعد با مدیر گروه و در نهایت در صورت نیاز با مدیریت آموزش در میان بگذارید.

- از لیست نهایی انتخاب واحد خود پرینت تهیه کنید و به زمان و تاریخ کلاس‌ها و امتحانات توجه ویژه ای داشته باشید.

برای همه عزیزان سال تحصیلی همراه با شادی و سلامتی و موفقیت آرزومندیم.

مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی