موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز برای نخستین بار و به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، هدیه ای را برای همه دانشجویان موسسه تدارک دیده است.

به گزارش روابط عمومی موسسه ، طی روزهای گذشته با حضور ریاست موسسه آموزش عالی دکتر اسماعیل کلانتری و معاونین دانشگاه این هدایا به تعدادی از نمایندگان دانشجویان اعطا شد.

با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از اجرای مراسم با حضور جمعیت زیاد، سایر دانشجویان محترم میتوانند با مراجعه به موسسه طی روزهای یکم تا دهم دی ماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ نسبت به دریافت هدیه خود، یک عدد کیف ترمه، اقدام کنند.

دانشجویان شهرستانی، می‌توانند فردی را معرفی کنند، تا با مراجعه به دانشگاه، هدیه را تحویل گرفته و فرم را از طرف دانشجو امضا کند. همچنین حتما شماره دانشجویی دانشجو را داشته باشد.

موسسه آموزش عالی فاطمیه ضمن تبریک مجدد روز دانشجو، سلامتی همه دانشجویان را از خداوند متعال خواستار است.