دپارتمان‌ حسابداری مرکز آموزش‌های آزاد مؤسسه آموزش عالی فاطمیه شیراز برگزار می‌کند

دوره اکسل در حسابداری کاربردی

استاد : سعید زارع

سرفصل کلی مباحث

اکسل از قدیمی ترین و کاربردی ترین نرم افزارهایی است که در رشته ی حسابداری بسیار کاربرد دارد و به نوعی با حرفه ی حسابداری همراه است. نرم افزار اکسل به دلیل داشتن محیطی ساده و مفید بسیار انعطاف پذیر بوده و برای حسابداری های شخصی و عمومی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. بیشترین کاربرد اکسل در حسابداری برای گرفتن گزارش های مالی است. نرم افزار اکسل به راحتی میتواند عملیات جمع و ضرب و.. و خروج سربرگ سند و نمودار و توابع را انجام دهد.
این مهارت جز اساسی ترین مواردی است که یک حسابدار باید بداند؛ در واقع کار با اکسل جزء ارکان اصلی حسابداری محسوب می شود به همین دلیل برای ورود به بازار کار بسیار مؤثر و کاربردی و حائز اهمیت است.

آشنایی با اکسل
مدیریت و تنظیم کاربرگ
آشنایی با تنظیم داده ها
نحوه ایجاد جداول و فرم ها
آشنایی با ابزارهای مربوط به تنظیم صفحات و چاپ
آشنایی با انجام محاسبات و الویت های محاسبه
آشنایی با توابع و فرمول نویسی
چگونگی بکارگیری اکسل در سند حسابداری، تهیه دفاتر، تراز آزمایشی، ترازنامه و صورت زیان. صورت مغایرت بانکی فاکتور خرید و فروش
آشنایی با ابزار های مربوط به مدیریت و تجزیه و تحلیل داده ها

توضیحات دوره

زمان : ٢۴ ساعت آموزش در قالب ٨ جلسه ٣ ساعته

هزینه: ۷۰۰ هزار تومان برای هر نفر

در ثبت نام گروهی ۳ نفر به بالا هر نفر ۶۰۰ هزار تومان

تخفیف ویژه برای دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و پرسنل مؤسسه فاطمیه هر نفر ۴۰۰ هزار تومان

هزینه دوره آنلاین: ۶۰۰ هزار تومان برای هر نفر

در ثبت نام گروهی ۳ نفر به بالا هر نفر ۵۲۰ هزار تومان

تخفیف ویژه برای دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و پرسنل مؤسسه فاطمیه هر نفر ۳۲۰ هزار تومان

مخاطبین دوره

پژوهشگران

پرسنل اداری و اساتید

فارغ التحصیلان و دانشجویان (به ویژه دانشجویان حسابداری)

کلیه علاقمندان به ورود به این عرصه

پیش نیاز و وسایل مورد نیاز

پیشنیاز ندارد

انجام تمرین ها در منزل موجب بهبود روند یادگیری است

گروه رفع اشکال توسط استاد تا سه ماه بعد از اتمام دوره دوره به صورت عملی و سیستمی در سایت (کارگاههای مجهز به سیستمهای کامپیوتری) برگزار می شود.

دوره حضوری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با تعداد محدود در فضای کارگاهی بزرگ برگزار می گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:
واتساپ ٠٩٢٢٣٩٩۴١۴۵

ظرفیت دوره محدود