فعالیت های فرهنگی

«جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» (مقام معظم رهبری مدظله العالی ۱۴۰۰/۱۱/۱۹)

?حضور تعدادی از دانشجویان بسیجی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز در دوره تربیت کنشگر جهاد تبیین

?این دوره در تاریخ ۵ الی ۶ خرداد ۱۴۰۱ طی ۲۰ ساعت در سالن آیت الله دستغیب (ره) واقع در حرم مطهر حضرت شاهچراغ برگزار گردید.

?طی این دوره دغدغه های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در عرصه جهاد تبیین بیان شد و برضرورت شکل گیری جریان تبیین در فضای دانشگاهی تاکید شد.

?در این دوره پیرامون دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسخگویی به شبهات، منطق استکبار ستیزی و ارتباط با دنیا ،جنگ شناختی و دشمن شناسی مطالبی بیان شد.

?در ادامه با حضور اساتید مجرب، تکنیک ها و مهارت های جهاد تبیین و تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه آموزش داده شد.

-----------------<<<▪>>>-----------------

بسیج دانشجویی پایگاه شهیده نسرین افضل موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز