کلاسهای آمادگی کنکور وکالت برای اولین بار در موسسه آموزش عالی فاطمیه، با حضور مدرس برتر آموزشگاههای کنکور استان فارس، جناب آقای دکتر تک بند.

مدت دوره: اردیبهشت لغایت آبان ماه ۹۸

هزینه دوره: ۱۴۰۰۰۰۰ تومان(یک میلیون و چهارصد هزار تومان)
 دانشجویان فاطمیه از ۵۰ درصد تخفیف(۷۰۰ هزارتومان) جهت شرکت در کلاسها بهره مند خواهند شد.
 دانشجویان سایر دانشگاه ها با ارائه کارت دانشجویی، تا سقف ۲۵ درصد تخفیف(۳۵۰ هزارتومان), برخوردار خواهند شد.
امکان پرداخت شهریه به صورت اقساط. (قسط اول: زمان ثبت نام: مبلغ ۳۰۰ هزار تومان_ قسط دوم: ۹۸/۰۴/۰۱ مبلغ ۲۰۰ هزار تومان_ قسط سوم: ۹۸/۰۶/۰۱ مبلغ ۲۰۰ هزار تومان.

روز و ساعت کلاس: چهارشنبه ها ساعت ۱۳_۹
 مدارک لازم جهت ثبت نام: کپی کارت دانشجویی - فیش تاییدیه امور مالی دانشگاه و فرم تکمیل شده ثبت نام(موجود در انتشارات دانشگاه)

علاقه مندان می‌توانند جهت ثبت نام تا روز دوشنبه ۲  اردیبهشت ماه در ساعات اداری به کتابخانه دانشگاه مراجعه نمایند.