اردو روز جمعه ۲۴ آبان در محل باغ بانوان واقع در بلوار مطهری جنوبی، ساعت ۸ تا ۱۱ صبح برگزار میگردد.

دانشجویان کلیه رشته ها و مقاطع می توانند در اردو شرکت نمایند.

شرایط شرکت در مسابقه صبحانه سلامت: دانشجویان می توانند بصورت فردی یا گروهی (حداکثر چهارنفر) یک پکیج یا سینی صبحانه کامل را از نظر ارزش غذایی و سالم آماده نموده و در بخش مسابقه شرکت نمایندکه به بهترین گزینه ها از نظر داوران مسابقه، در زمینه دیزاین، ارزش غذایی، خلاقانه بودن و کیفیت طبخ و آماده سازی ، جوایز متعددی تعلق می گیرد. ثبت نام و حضور بانوان خانواده دانشجویان بلامانع می باشد. برنامه های اردو شامل ورزش صبحگاهی همراه با موسیقی، نمایشگاه و مسابقه صبحانه سلامت، صرف صبحانه دورهمی، مسابقات ورزشی طناب کشی، منچ، مارپله، اتللو، کاپوکش، توپ ساعدی، مچ اندازی و خواننده شو و اهدای جوایز و قرعه کشی هدایای یادبود می باشد. ایاب ذهاب بر عهده دانشجویان می باشد، لطفا تنظیم نمایید راس ساعت ۸ صبح درب باغ باشید وگرنه از برنامه های اردو جا می مونید.صبحانه، چای و زیرانداز را حتما همراه داشته باشید. محیط باغ صرفا جهت رفاه بانوان فضاسازی شده است و حضور دانشجویان با لباس ورزشی یا لباس راحتی بدون حجاب بلامانع می باشد.ورود هر گونه دوربین، تلفن همراه، تبلت و ... به درون باغ ممنوع میباشد و درب باغ به انتظامات تحویل دهید و رسید دریافت نمایید.

بی صبرانه منتظر حضور پرشورتان هستیم