تاریخ سفر: چهارشنبه ۲۳بهمن لغایت جمعه ۲۵ بهمن

هزینه سفر: سهم دانشجو : ۲۹۰ هزار تومان
سهم دانشگاه: ۲۰۰ هزار تومان

مبلغ ثبت نام شامل هزینه رفت و برگشت، اسکان، صبحانه، ناهار شام، پذیرایی میان وعده، ورودی بازدیدها می باشد.
زمان ثبت نام: شنبه ۱۲ بهمن ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵ بهمن
لازم به ذکر است که اولویت با نفراتی است که زودتر ثبت نام مینمایند و در صورت تکمیل ظرفیت در دقایق اولیه، ثبت نام متوقف می گردد.
ثبت نام فردا (۱۲ بهمن) راس ساعت ۱۰ صبح شروع می شود.
ثبت نام حضوری در محل دانشگاه صورت می گیرد و افرادی که امکان حضور در دانشگاه را ندارند می توانند هزینه خود را به شماره کارت 6037701511504331 بنام فاطمه کریمی واریز نمایند و عکس فیش و مشخصات خود را( نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، شماره تماس) به شماره ۰۹۱۷۵۳۲۷۰۰۴ واتساپ نمایند.
در شرایط تکمیل ظرفیت، ملاک اولویت، تاریخ و ساعت پرداخت فیش می باشد. دانشجویانی که تمایل دارند همراه‌ دوستان خود در اتوبوس و محل اسکان حضور داشته باشند، می توانند از طریق نمایندگان خود بصورت گروهی ثبت نام نمایند، در غیر اینصورت ممکن است ظرفیت تکمیل شود و امکان ثبت نام تعدادی از دوستانتان وجود نداشته باشد.

دانشجویانی که طبق رای کمیته انضباطی از امکانات رفاهی محروم شده اند، اجازه ثبت نام در اردو را نخواهند داشت.
جهت رفاه دانشجویان امکان تقسیط هزینه و تعدادی وام سفر فراهم گردیده است که در صورت تمایل به استفاده از تسهیلات، افراد می بایست حداقل مبلغ ۱۰۰ هزارتومان را پرداخت نموده و ثبت نام خود را قطعی نمایند و سپس به دفتر مدیریت فرهنگی دانشجویی مراجعه نمایند و مابقی هزینه را تقسیط نمایند.
با آرزوی سفری خوش و بیادماندنی برای همه دانشجویان گرامی
مدیریت فرهنگی دانشجویی