بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن روزهای میانیِ آذر و به ویژه شانزدهم این ماه، هر فردی را که سالهایی از عمر خود را در دانشگاه و محیط دانشگاهی گذرانده باشد، به یاد روز دانشجو و خاطرات دانشجویی میاندازد. دانشجویی دوران شیرین و پر از خاطره ای از ایام جوانی همۀ ما را به رنگ علم آموزی، تلاش، حرکت، نشاط و هیجان درآروده و حتی پس از سالها از آن دوران، همچنان شیرینی آن را بر کام ما ماندگار کرده است. فرا رسیدن روز دانشجو را به همه عزیزان به ویژه دانشجویان محترم مؤسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز تبریک میگویم و بهرهگیری تمام و کمالِ علمی و معنوی از این دوران را توأم با تحقق سعادت و بهروزی دنیوی و اخروی برای همه شما آرزومندم. توصیه میکنم تاریخ این روز را به دقت مطالعه کنید و ببینید آنچه موجب شد این روز را به نام دانشجو بنامیم ایستادگی، شجاعت و شهادت تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در مقابل استکبار جهانی امریکا و دنبالهروان داخلی آن در رژیم منحوس پهلوی بوده است. مجددا این روز به شما عزیزان تبریک عرض میکنم.
دکتر اسماعیل کلانتری
قائم مقام ریاست