گرایش روز افزون نسل جوان به تحصیل در مقاطع عالی ضرورت توسعه هرچه بیشتر فضاهای آموزش عالی را در كشور فراهم ساخته است. تأسیس مؤسسات آموزش عالی بر اساس قوانین و ضوابط مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یكی از منطقی ترین پاسخ های لازم به این ضرورت حیاتی به شمار می آید.
تردیدی نیست كه علاقه روز افزون نسل جوان به آموزش عالی یك پدیده مبارك و نشانگر رشد و توسعه فرهنگ علم آموزی و خردورزی در میان شهروندان میهن اسلامی می باشد. اما آنچه نباید مورد غفلت قرار گیرد تلاش همه جانبه برای هدفمند كردن این علاقه و جهت دهی آن به سوی نیازهای اصلی به منظور پركردن خلأهای فكری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه است. در صورتی كه آموزش عالی كشور به درستی نیازهای جامعه و كشور را توأم با علایق جوانان پرشور و نشاط هدف قرار دهد، بدون شك به نتایج گران سنگی می انجامد كه آینده كشور را به خودكفایی همه جانبه، قطع وابستگی ها و سعادت و شادكامی نسل امروز و فردا قرین خواهد ساخت.
به فرموده معمار كبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(قدس سره) سعادت و شقاوت جامعه ما از دانشگاه ها رقم خواهد خورد و این بیانگر نقش بی بدیل آموزش عالی در سعادت و سربلندی و یا شقاوت و شكست كشور است كه هیچگاه نباید از نگاه مسئولان كشور و علاقه مندان به میهن نادیده بماند.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای(دامت بركاته) در بیان اهمیت جایگاه آموزش عالی در كشور چنین فرموده اند:
دانشگاه مهمترین زیرساخت پیشرفت و توسعه كشور است. یعنی هیچ یك از زیرساخت های گوناگون كشور اهمیت و نقش دانشگاه را ندارد، چون دانشگاه نیروی انسانی را تربیت می كند كه مهمترین سرمایه كشور نیروی انسانی است. (دیداربا دانشجویان واستادان دانشگاه علم و صنعت (۱۳۸۷/۹/۲۴))
بر اساس این نگاه دقیق و كارشناسانه می توان نتیجه گرفت كه تلاش و سرمایه گذاری معنوی و مادی در حوزه آموزش عالی در حقیقت سرمایه گذاری برای تربیت نسل برآمده از انقلاب شكوهمند اسلامی است كه اگر به درستی و بر اساس نیازهای جامعه و علایق نسل جوان انجام گیرد به بیمه شدن میهن اسلامی در مقابل هجمه های همه جانبه استكبار جهانی كمك شایانی خواهد نمود.
سرمایه گذاری همه جانبه دشمنان، بدخواهان و استكبار جهانی به منظور سست كردن بنیان های فكری، فرهنگی، اجتماعی و ملی نسل جوان به ویژه دانشگاهیان با حربه نرم و با ظاهری فریبنده و اغوا كننده نیز از توجه دشمنان این مرز و بوم به اهمیت بی بدیل آموزش عالی در سربلندی امروز و فردای ایران اسلامی حكایت دارد.
مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی غیر انتفاعی فاطمیه(س)شیراز، بر اساس چنین رویكردی به اهمیت آموزش عالی در سربلندی میهن اسلامی تأسیس گردید، و صرفا با انگیزه فكری و فرهنگی و فارغ از هرگونه سودجویی مادی و یا سوء استفاده از عناوین ارزشمند اجتماعی در صدد ایفای نقش مسئولانه و خطیر خود در آموزش عالی متناسب با علایق و نیازهای دختران فرهیخته ایران زمین می باشد.
تأسیس:
مؤسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی فاطمیه (س) شیراز بر اساس موافقت اصولی شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخه ۱۳۸۹/۱/۲۱ و موافقت قطعی شورای مذكور در جلسه مورخ ۱۳۹۰/۵/۱، از مهر ماه ۱۳۹۰ با پذیرش دانشجو در سه رشته:
- كارشناسی ناپیوسته مدیریت جهانگردی
- كارشناسی ناپیوسته تربیت معلم قرآن كریم
- كارشناسی ناپیوسته علمی- كاربردی مدیریت امورفرهنگی
به صورت رسمی كار خود را آغاز نموده است و تاکنون توانسته است در 23 رشته به قرار زیر فعالیت خود را گسترش دهد.
- کارشناسی ارشد:
روانشناسی عمومی
روانشناسی اسلامی- مثبت گرا
- كارشناسی پیوسته:
- روانشناسی
-مشاوره
- فقه وحقوق اسلامی
-مدیریت بازرگانی
-حقوق
-حسابداری
-مدیریت مالی
-مدیریت امور بانکی
-مهندسی کامپیوتر
- كارشناسی ناپیوسته:
- مدیریت جهانگردی
- مدیریت بیمه
- مدیریت علمی كاربردی امورفرهنگی
- حسابداری
-آموزش زبان انگلیسی
-تربیت معلم قرآن کریم
- كاردانی ناپیوسته:
- مدیریت بازرگانی
- مدیریت صنعتی كاربردی
- اموربیمه
- اموربانكی
- حسابداری
- كاردانی پیوسته:
- حسابداری بازرگانی
امتیازات مؤسسه:
مؤسسه فاطمیه (س) شیراز، گرچه از مؤسسه های نوپا در عرصه آموزش عالی كشور به شمار می آید، اما در تلاش است تا درآیندهای نه چندان دور خود را به نمونه ای از مؤسسات آموزش عالی برتر در سطح كشور برساند. با این وجود این مؤسسه در حال حاضر واجد امتیازاتی به قرار ذیل است:
- برخوردار از كادر اجرایی با تجربه، صمیمی و عمدتاً خواهر.
- برخوردار از كادر مدرسان توانمند، با تجربه و منتخب از دانشگاهای شیراز.
- فضای غیرمختلط و صرفاً تك جنسیتی (دخترانه)
- پایبند به مقررات، ضوابط و دستورالعمل های آموزشی، فرهنگی و مالی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری.
اهداف موسسه
- كمك به ارتقای سطح علمی، فكری و فرهنگی جامعه.
- مشاركت هدفمند در تربیت نیروی انسانی متخصص از میان دختران علاقه مند به تحصیل در مقطع آموزش عالی.
- تأمین فضای مناسب آموزشی برای دختران، مناسب با فرهنگ و ارزش های اسلامی و ایرانی.
- همكاری در زمینه سازی مناسب برای مشاركت همه جانبه مردم در امر گسترش و اعتلای آموزش و پژوهش در كشور.
- استفاده از امكانات و قابلیت های موجود استان در توسعه آموزش عالی.
- رشد و توسعه رشته های آموزشی متناسب با علایق و نیازهای بومی دختران علاقه مند به تحصیل در مقاطع آموزش عالی.
- الگو سازی در جهت توسعه مراكز آموزش عالی تك جنسیتی در كشور.
- كمك به بالا بردن ظرفیت دانشجویی استان فارس و استان های هم جوار.
با آرزوی توفیق
دكتر ابراهیم كلانتری
نماینده و رئیس هیأت مؤسس