جناب آقای دکتر اسماعیل کلانتری

بدینوسیله پذیرش مقاله پژوهشی به نگارش جناب آقای دکتر اسماعیل کلانتری، ریاست محترم موسسه آموزش عالی قاطمیه شیراز در فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات انقلاب اسلامی را خدمت ایشان و مجموعه فاطمیه تبریک عرض می‌کنم.

کسب موفقیت شما و دیگر همکارانتان را در پذیرش مقاله "تحولات همگرا در آینده علم و فنّاوری: مطالعه تطبیقی ایالات متحده، روسیه و چین" را در مجله پژوهشهای مدیریت در ایران دانشگاه تربیت مدرس، تبریک گفته و براي شما آرزوي موفقيت روز افزون داریم.

پذيرش مقاله جنابعالي با عنوان "تحلیل اهمیت - عملکرد عوامل سازمانی و نهادی در انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت (مطالعه موردی: دانشگاه تربیت مدرس)" پذیرش شده به صورت سخنرانی در "همایش بین المللی مدیریت دانشگاه الزهرا (س)" را به شما تبريك عرض مي نمائيم.

جناب آقاي دکتر اسماعیل کلانتری و دانشجوی گرامی سرکار خانم آیدا بسیجه
پذیرش مقاله ی شما با عنوان "بررسی رابطۀ اضطراب با موفقیت تحصیلی بین دانشجویان (مطالعۀ موردی: مؤسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز) " در دومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی و پژوهشهای اسلامی را به شما و خانواده بزرگ فاطمیه تبریک عرض می نماییم.

بدینوسیله پذیرش مقاله پژوهشی آقای دکتر کاظم خرم دل، استاد گروه روانشناسی در ژورنال آموزش و ارتقاء سلامت وابسته به دانشگاه تربیت مدرس با رتبه ISC  را تبریک عرض میکنیم.

بدینوسیله پذیرش ۵ مقاله پژوهشی توسط دانشجویان گروه روانشناسی موسسه ، خانم ها فاطمه پناهی، طاهره پارسایی، زهرا برهان، عاطفه عباسی، هانیه جوکار و فاطمه مویدی به سرپرستی سرکار خانم استاد کهنسال، استاد محترم گروه روانشناسی در هشتمین سمینار بین‌المللی سلامت زنان را خدمت ایشان و مجموعه دانشگاه فاطمیه شیراز تبریک عرض میکنیم.
لازم به ذکر است همایش مذکور وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده و هم اکنون و طی دو روز آینده در شهر تهران برگزار می‌شود.

بدینوسیله پذیرش مقاله پژوهشی خانم درنا نصیری، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه فاطمیه و دکتر سید مهدی حسینی، استاد محترم گروه روانشناسی در همایش ملی ارتقاء سلامت فرد، خانواده و جامعه » را خدمت ایشان و مجموعه فاطمیه شیراز تبریک عرض میکنیم.

با آرزوی توفیقات روزافزون

مدیریت پژوهش