به میمنتِ ولادت دردانهٔ امام رضا (ع)، جواد الائمه (ع)، قصد داریم با کمک شما عزیزان از طریق جهاد علمی به مبارزه با کرونا برویم.

دانشجویان یا دانش آموختگان با تحصیلات در زمینه پزشکی، روانشناسی، پرستاری، مامایی، بهیاری، بهداشت محیط و رشته های مرتبط پزشکی و یا افرادی که حداقل دوره کمک های اولیه یا دوره های مشابه را گذرانده اند و آمادگی دارند به شیوهٔ تلفنی به سایر هم وطنانمان مشاورهٔ روانشناختی و پزشکی دهند، میتوانند در این حرکت جهادی مشارکت کنند.

شیوهٔ کار بدین ترتیب است که مشخصات افراد داوطلب، از طریق ما به سامانهٔ ۴۰۳۰ اعلام میشود و پس از آموزش های لازم از طرف این سامانه، افراد داوطلب به عنوان مشاور در این سامانه، به پاسخگویی و مشاورهٔ تلفنی اقدام می‌کنند. همچنین کار از به روش غیرحضوری انجام میشود.

بدیهی است شمارهٔ همراه و سایر مشخصات عزیزان محرمانه و امانت است. همچنین ساعت پاسخگویی از طرف داوطلبان قابل تنظیم است.

در صورت تمایل به مشارکت در این جهاد علـ‌ـ‌ـمی نام، نام خانوادگی و رشتهٔ تحصیلی خود را از طریق پیامک یا واتساپ به شماره ۰۹۰۱۶۴۹۴۶۴۶ ارسال بفرمایید.

فرصت هایی که خدای مهربان برای کمک به دیگران برای ما فراهم میکند، زود میگذرد، از دستش ندهیم.