بسم‌الله الرحمن الرحیم
دانشجویان عزیزم
در آستانه شانزدهم آذرماه، روز پر شکوه دانشجو، بر خود لازم می‌دانم، صمیمانه و محترمانه این روز فرخنده را به شما تهنیت عرض کنم.
به عنوان یک معلم، مفتخرم که بخشی از زندگی تحصیلی خود را در کنار بنده و همکاران من می‌گذرانید و امیدوارم نقشی هر چند کوچک در رشد علمی، اجتماعی و اخلاقی شما داشته باشیم. گرچه از زمانی که سوغات منحوس چین به ایران عزیزمان رسیده، سعادت دیدار شما به حداقل رسیده است و به تبع آن، کیفیت آموزش با چالش هایی روبرو شده است اما ما مستمر در تلاش برای رفع موانع هستیم. به شخصه دلتنگ روزهای کلاس حضوری، جشن های مختلف روز روان شناس، هفته پژوهش روز دانشجو و ...هستم. خاصه سعادت قدم زدن در بین صندلی های شما در هنگامه امتحانات و گرفتن مچ عزیزان شیطنت مسلک را از دست داده ام.
مدت هاست بر در و دیوار و راهروهای دانشگاه، غباری از سکوت جا خوش کرده
گویی ساختمانی متروکه که هیچ رنگ و بویی از زندگی و نشاط در آن نیست و نبوده.
اما من همچنان تصور میکنم و می‌شنوم پیچش صدای خنده های دخترانه شما در گوش راهروهای سکون گرفته را،
چرا که دانشگاه با حضور و وجود شما زنده است و بس.
آرزومند روزی هستم که دوباره بی ترس و واهمه از هر موجود میکروسکپی، در کنار یکدیگر روزهای دانشجویی را تجربه کنیم.
از اساتید ارجمند خواهش کرده ام در صورت امکان به مناسبت روز شما، امتیازاتی را برایتان در نظر بگیرند.
روزتان مبارک.
شاد و با نشاط باشید.