به اطلاع می رساند؛ مؤسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی فاطمیه (س) شیراز در نظر دارد در راستای اجرای آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان وزرات عتف در خصوص پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان از میان فارغ التحصیلان واجد شرایط در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در رشته های ذیل دانشجو بپذیرد.

١- روانشناسی عمومی
۲- روانشناسی تربیتی
۳- روانشناسی مثبت گرا_اسلامی
۴- مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی
۵- حسابداری
۶- زبان و ادبیات فارسی

شرایط پذیرش:
1- متقاضی باید حداقل سه چهارم واحدهای درسی خود را گذرانده و در این مدت جز پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
۲- حداکثر در 8 نیمسال دانش آموخته گردد.
٣- پذیرش برای سال تحصیلی پس از فارغ التحصیلی می باشد و تنها یک بار امکان پذیر است.
۴- حداکثر تا تاریخ ۱۴۰٠/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل گردد.

حداکثر تاریخ شرکت در این طرح پایان خرداد ۱۴۰۰ می باشد و این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و نام نویسی در این طرح از طریق شماره تماس های ۰۷۱۳۲۳۵۰۶۳٠ - ۰۷۱۳۲۳۵۱۴۸۸ (داخلی ۲، سرکار خانم غفاری) با مؤسسه تماس حاصل نمایند.