ن والقلم وما یسطرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فاطمیه شیراز، در نشستی که با حضور ریاست، معاونین و مدیران گروه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم برگزار شد، ضمن تجلیل از مقام بزرگ معلم، هدایایی به رسم یادبود به نمایندگی از اعضای محترم هیئت علمی و اساتید بزرگوار به مدیران محترم گروه تقدیم شد. خاطر نشان می سازد به دلیل شرایط قرمز کرونایی شهر شیراز، این مراسم با تاخیر در روز یکشنبه ۲ خردادماه جاری برگزار شد.
ضمن تبریک مجدد بمناسبت روز معلم به استحضار اعضای محترم هیئت علمی و اساتید بزرگوار میرساند به دلیل شرایط کرونایی، امکان برگزاری جلسه ای حضوری مهیا نشد. لذا ضمن آرزوی دیدار عزیزان و برطرف شدن این بیماری منحوس، از کلیه عزیزان دعوت می شود در هر فرصتی که برای عزیزان مناسب هست با مراجعه به روابط عمومی دانشگاه، سرکار خانم رهسپار، نسبت به دریافت هدیه خود اقدام بفرمایند.