فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان
مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی فاطمیه(س) شیراز
سال تحصیلی 1401-1400

موسسه آموزش عالی فاطمیه(س) شیراز از بین دانش آموختگان دوره‌ی کارشناسی پیوسته در رشته‌های روان‌شناسی، حسابداری و مدیریت بر اساس "آیین نامه‌ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی کارشناسی ارشد شماره 5999 مورخ 23/02/1399" وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در سال تحصیلی 1401-1400در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی مثبت گرا-اسلامی، حسابداری، مدیریت بازرگانی-بازاریابی و زبان و ادبیات فارسی به صورت بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد. دانشجویان متقاضی میبایست تا روز یکشنبه مورخ 21/6/1400، نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و شماره دانشجویی خود را از طریق پیام رسان Whatsapp به شماره 09059874180 ارسال نمایند.

شرایط لازم

1- دانشجوی دوره‌ی کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن 6 نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی) به لحاظ میانگین کل دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود جزﺀ 15 درصد برتر دانشجویان باشد و حداکثر در مدت 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود می‌تواند در این فراخوان شرکت کند. (ارزیابی رتبه داوطلب بر اساس دروس گذرانده تا پایان نیم‌سال ششم تحصیل می‌باشد.)
2- چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته ای با 15 درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، صرفا تقاضای دانشجویان موسسه آموزش عالی فاطمیه(س) شیراز با میانگین معدل کل ده درصد بعدی، در صورت دارا بودن سایر شرایط بررسی میشود.
3- پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یکبار امکان پذیر است.
4- برای تمامی متقاضیان الزامی است که در بازه‌ی زمانی 1/7/1399 تا تاریخ 31/6/1400 دانش آموخته شوند.
5- پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به رشته دوره کارشناسی و بر اساس تشخیص گروه و تأیید شورای آموزشی موسسه امکان پذیر است.