با حضور مدیریت فرهنگی دانشجویی و مسئول تشکل بسیج موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز
نشست صمیمانه ای بمنظور آشنایی بیشتر با مسئولین کانون های بسیج و بیان نقطه نظرات اعضای بسیج برگزار شد.

در روز پنج شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۰ طی نشست صمیمانه ای که با حضور مهندس سعیده کلانتری، مدیریت امور فرهنگی دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) ، ریحانه زارع مسئول تشکل بسیج موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) و مسئولین کانون های بسیج دانشجویی این موسسه برگزار شد.
در این جلسه مهندس سعیده کلانتری مدیریت امور فرهنگی دانشجویی این موسسه ضمن تاکید بر حضور جریان‌ساز و تأثیر گذار درفضای مجازی بنا به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، خواستار همکاری و تعامل هر چه بیشتر تشکل بسیج دانشجویی با مدیریت فرهنگی دانشجویی شدند، در ادامه این جلسه مهندس سعیده کلانتری مدیریت امور فرهنگی دانشجویی این موسسه افزود : که تشکل بسیج همواره مستقل از سایر تشکل ها و بی نیاز از همه با تکیه بر توانمندی های گسترده بسیج با توجه به پتانسیل های گسترده اعضای بسیج، مسیر خود را دنبال می کند.
در این مراسم مهندس سعیده کلانتری ضمن قدردانی از فعالیت های تشکل بسیج دانشجویی این موسسه به صورت حضوری و مجازی خواهان گسترده تر شدن فعالیت ها در همه ی عرصه های مختلف شد و از تشکل بسیج به عنوان بازوی توانمند مدیریت فرهنگی دانشجویی یاد کرد.
در پایان این مراسم ریحانه زارع مسئول تشکل بسیج موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) از همکاری و همفکری همیشگی مدیریت فرهنگی دانشجویی این موسسه و مسئولین و اعضای کانون های مختلف بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز تقدیر و تشکر نمود و هدیه ای به رسم یاد بود تقدیم این عزیزان نمود.