واجدین شرایط وام شهریه صندوق رفاه: تمامی دانشجویان شاغل به تحصیل در مؤسسه در کلیه مقاطع
مراحل اینترنتی و مقدماتی ثبت نام وام دانشجوئی :
(دانشجویان متقاضی وام شهریه که برای اولین بار جهت دریافت وام اقدام مینمایند، مراحل 1 و 2 و دانشجویانی که در ترم های گذشته وام دریافت نموده اند تنها مرحله 2 را انجام دهند)
1. انجام ثبت نام‌:
از طریق مرورگر firefox به سایت www.swf.irمراجعه نموده و از طریق پورتال دانشجوئی بر روی دکمه ثبت نام دانشجوی جدید کلیک نموده و اطلاعات خود را بطور صحیح وارد نموده و ثبت کنید و منتظر پیامک تأیید ثبت نام بمانید (در این مرحله نیازی به تماس با دانشگاه نیست و بطور خودکار توسط کارشناس امور دانشجوئی انجام میگردد).

2. ثبت درخواست:
پس از دریافت پیامک مبنی بر تأیید اطلاعات وارد شده، مجدد از طریق همان مرورگر به سایت مربوطه مراجعه نموده و از طریق پورتال دانشجویی، جهت ورود کدملی خود را به عنوان نام کاربری و رمز وارد نمایید. و پس از ورود و در صورت درخواست سیستم مبنی بر تغییر رمز، مراحل را انجام دهید (امکان تعیین مجدد کدملی برای رمز وجود دارد)، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نموده و سپس وارد تب ثبت درخواست شده و نوع وام را تعیین و با زدن تیک قبول قوانین و وارد کردن شماره تماس و دریافت کدصحت سنجی و وارد کردن کد در قسمت مربوطه، درخواست خود را ثبت نمایید. (در این مرحله دانشجویان ورودی های قبل که مدارک خود را به بانک قرض الحسنه مهر تحویل داده اند نوع وام را شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران و دانشجویان جدید و قدیمی که مدارک را به دانشگاه تحویل داده اند نوع شهریه را شهریه انتخاب نمایند).

• شرایط آیین نامه درخصوص ضامن و مدارک مربوطه متعاقباً از طریق همین کانال اعلام خواهد گردید، به هیچ عنوان قبل از اعلام شرایط مدارک را ارائه ننمایید.
• دانشجویانی که جهت انجام ثبت نام و ثبت درخواست دچار مشکل گردیده و قادر به انجام آن نگردیده اند در ساعت اداری با شماره تماس قید شده متعلق به انتشارات دانشگاه، خانم بقایی پور تماس حاصل نمایند.

باتشکر
امور دانشجویی