به همت انجمن علمی دانشجویی حقوق ، روز دوشنبه ۳۰ آبان  ماه ۱۴۰۱ ، کارگاه یک روزه مشاوره ای شناخت و آمادگی آزمون های حقوقی و بررسی آزمون تحصیلات تکمیلی و آزمون های شغلی ”ارشد، قضاوت، وکالت، سردفتری” برگزار گردید. ?
در این کارگاه که با حضور آقایان اسماعیل نام آور سارانی (رتبه ۱۱ کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه شیراز ، و قبول شده کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه)، و فواد هاشم زاده (دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه شیراز، و رتبه۱۴ المپیاد کشوری حقوق) ، برگزار شد که به معرفی گرایش های ارشد و دکتری حقوق، نحوه درس خواندن برای آزمون های ارشد، وکالت، قضاوت و سردفتری، و معرفی منابع آزمونی پرداخته شد. ?
این کارگاه به صورت حضوری و با حضور جمعی از دانشجویان رشته حقوق در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید . _____<<< ▪️>>>________
انجمن علمی دانشجویی حقوق موسسه آموزش عالی فاطمیه(س) شیراز