خبرهای مدیریت دانشجویی و فرهنگی

?میل به خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه‌ ای نورانی در باطن انسان است؛ آن را هر چه میتوانید در جان خود گسترش دهید ?مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

? به همت حوزه بسیج موسسات غیر انتفاعی شهید سلیمانی شهر شیراز و همکاری پایگاه بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز، جمعی از خواهران دانشجو از موسسات غیر انتفاعی در قالب گروه های جهادی به شهرستان بوانات اعزام شدند.?

?این گروه در عرصه های مختلف فرهنگی، آموزشی، هنری، مشاوره و رسانه ، در شهرستان بوانات و روستاهای اطراف اقدام به انجام ماموریت وخدمت رسانی میکنند?

♦️از عمده اهداف فعالیت های جهادی میتوان به سازندگی و محرومیت زدایی و مبارزه با فقر و ناامیدی اشاره کرد که با از خودگذشتگی دانشجویان انقلابی در ایام تعطیلات تابستان در حد توان برآورده می‌گردد.♦️

-----------------▪▪▪-------------------

پایگاه بسیج دانشجویی شهیده نسرین افضل موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز