فعالیت های فرهنگی
کد : ۸۴۷

«جهاد تبیین» یک فریضه‌ی قطعی و یک فریضه‌ی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» (مقام معظم رهبری مدظله العالی ۱۴۰۰/۱۱/۱۹)

🔹حضور تعدادی از دانشجویان بسیجی موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز در دوره تربیت کنشگر جهاد تبیین

🔸این دوره در تاریخ ۵ الی ۶ خرداد ۱۴۰۱ طی ۲۰ ساعت در سالن آیت الله دستغیب (ره) واقع در حرم مطهر حضرت شاهچراغ برگزار گردید.

🔹طی این دوره دغدغه های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در عرصه جهاد تبیین بیان شد و برضرورت شکل گیری جریان تبیین در فضای دانشگاهی تاکید شد.

🔸در این دوره پیرامون دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسخگویی به شبهات، منطق استکبار ستیزی و ارتباط با دنیا ،جنگ شناختی و دشمن شناسی مطالبی بیان شد.

🔹در ادامه با حضور اساتید مجرب، تکنیک ها و مهارت های جهاد تبیین و تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه آموزش داده شد.

-----------------<<<▪>>>-----------------

بسیج دانشجویی پایگاه شهیده نسرین افضل موسسه آموزش عالی فاطمیه (س) شیراز