خبرهای معاونت علمی

جهت شرکت در مراسم با توجه به موارد زیر ثبت نام نمایند:
 زمان ثبت نام از ۲۳ تا ۲۹ خرداد می باشد. هر دانش آموخته در صورت تمایل می تواند یک نفر مهمان همراه داشته باشد که در زمان ثبت نام، باید درخواست خود را جهت مهمان ثبت نمایند، در غیر اینصورت ظرفیتی تعلق نمی گیرد.  ثبت نام صرفا به صورت غیرحضوری از طریق ارسال اطلاعات و تصویر فیش پرداختی به واتساپ شماره 09380557756 صورت می پذیرد.
 هزینۀ ثبت نام هر دانش آموخته مبلغ 75 هزار تومان و مهمان همراه 30 هزار تومان می باشد که باید به صورت فیش جداگانه به شماره حساب بنام. واریز گردد.

پس از ثبت نام، امکان لغو و استرداد هزینه ثبت نام وجود ندارد. فقط در صورت لیست ذخیره، واگذاری فیش به افراد داوطلب و جایگزینی امکان پذیر است.  کودکان زیر دوسال نیاز به ثبت نام ندارند ( صندلی و پکیج تعلق نمی گیرد). با توجه به کمبود ظرفیت سالن، از حضور افراد و مهمان بدون ثبت نام معذوریم.  پیشنهاد میشود جهت هماهنگی بیشتر، ثبت نام به صورت گروهی انجام پذیرد و به ازا هر ده نفر دانش آموخته ، یک نفر که فرصت بیشتری جهت اطلاع رسانی و حضور در جلسات توجیهاتی را دارد (ترجیحا ساکن شیراز) به عنوان نماینده خود انتخاب و معرفی نمایند در غیر این صورت دبیرخانه جشن نسبت به انتخاب و گروه بندی افراد اقدام می نماید.  لباس و کلاه جهت شرکت در مراسم به دانش آموختگان با ارائه کارت شناسایی تعلق می گیرد.

اخبار و اطلاعات تکمیلی جشن را می توانید از شبکه های اجتماعی دانشگاه فاطمیه در تلگرام، سروش و اینستاگرام و یا عضویت در گروه واتساپ " دانش آموختگان فاطمیه" از طریق لینک زیر پیگیری نمایید:
‏ https://chat.whatsapp.com/LebmdpeMAHiF1lAS0fNuAc
 جزییات بیشتر به تدریج طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

فارغ التحصیلان گرامی جهت ثبت نام غیرحضوری جشن فارغ التحصیلی هزینه را به شماره کارت زیر واریز نموده و تصویر فیش پرداختی را به شماره 09380557756 از طریق واتساپ به سرکار خانم سپیده نوروزی ارسال نمایید:
بانک ملت بنام نرجس رجبی فر

پیشاپیش حضور همه عزیزان را در جشن دانش آموختگی ۱۳۹۸ دانشگاه فاطمیه (س) شیرازرا گرامی می داریم.